TRACKER 3200S - Huntron România Vânzări

Marca Huntron
Produs TRACKER 3200S
Cod intern 3371107
Greutate 3.6
Specificații tehnice Tracker 3200S, 2 benzi pentru sonde, 2 benzi 64 puncte de testare fiecare. Cablu de alimentare, pereche de micro-sonde, cablu albastru echipat pentru generator tensiune, pereche de cabluri negre pentru comun. Cablu USB, software Huntron Worstation 4.3.xx cu întreținere și actualizare 1 an. Software-ul Huntron Workstation permite înregistrarea semnăturilor și a acestora comparație automată cu clasarea în ordinea diferențelor. În plus, rezultatele pot fi tipărite și/sau salvate automat într-unul sau mai multe ASCII, fișiere EXCEL... cu comentarii (problemă găsită, soluție furnizată...) pentru a evalua statistic și a îmbunătăți diagnosticele. Ghid de utilizare și manual de referință pe CD.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Huntron - TRACKER 3200S , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Aceleași produse ale lui Huntron

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare