Supply for ECY-8UI6U0-HOA - Distech Controls România Vânzări

Marca Distech Controls
Produs Supply for ECY-8UI6U0-HOA
Cod intern 4980189
Specificații tehnice include: 1.1 Controler de clădire conectat cu ECLYPSE Building Intelligence - ECLYPSE APEX extensibil până la 320 de puncte (maxim 20 de module de expansiune). Include un coprocesor AI. Conectivitate maximă 100 conexiuni. 1.2 Cablu de interconectare (1,8 m - conectori HD15) pentru instalarea Controlere ECLYPSE în mai multe rânduri. 1.3 Modul de alimentare 24 VAC/VDC pentru controlere modulare ECLYPSE 1.4 Modul de comunicare pentru controler modular ECLYPSE cu 2 porturi RS 485. Suport Modbus RTU și BACnet MS/TP.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Distech Controls - Supply for ECY-8UI6U0-HOA , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare