51977 (O-Ring set NBR for Actuator GTX/GTW.210) DS.NBR.210 - GT Attuatori România Vânzări

Marca GT Attuatori
Produs 51977 (O-Ring set NBR for Actuator GTX/GTW.210) DS.NBR.210
Descriere Set inelare O
Cod intern 4759405
Specificații tehnice BNR pentru unitate GTX/GTW.210 - Piston cu inel O (2x) „Inel de etanșare a pistonului (2x)” - Capacul carcasei inelului O (2x) „Inel de etanșare a capacului final (2x)” - O-ring pentru șurubul de reglare a ridicării exterioare (2x) „Stop Etanșare inel O (2x)” - Partea superioară a pinionului cu inel O (1x) „Etanșarea inelului O cu pinion superior (1x)” - Partea inferioară a pinionului cu inel O (1x) „Etanșarea inelului O cu pinion inferior (1x)” - Inel O pentru șurub de reglare interioară a ridicării (1x) „Intern O-ring de etanșare a tijei opritorului de deplasare (1x)

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul GT Attuatori - 51977 (O-Ring set NBR for Actuator GTX/GTW.210) DS.NBR.210 Set inelare O , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare