RL/G1 –F3 contact S2 - F.lli Giacomello România Vânzări

Marca F.lli Giacomello
Produs RL/G1 –F3 contact S2
Cod intern 3333558
Greutate 1
Specificații tehnice gama emp -20oC până la+100oC Corp - Nylon umplut cu sticlă Tijă - oțel inoxidabil Lungimea tijei - 500mm care poate fi tăiată la lungime pentru a se potrivi aplicației (disponibilă și în lungimi de tijă de 1000 mm) Plutitor Delrin Conector DIN 43650 Evaluat IP65 Compatibilitatea fluidelor - uleiuri minerale, fluide sintetice, esteri fosfați, glicoli de apă. Conexiune cu flanșă cu orificiu de 35 mm sau conexiune BSP de 1 ″ 43mm ext. dia cu 3 șuruburi M4 distanțate la fel Opțiuni de cablare - Contact Deschis sau închis în absența sau prezența fluidului care urmează să fie cablat pentru a se potrivi aplicației.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul F.lli Giacomello - RL/G1 –F3 contact S2 , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare