RE63/312,5-3-STD-15" - Siboni România Vânzări

Marca Siboni
Produs RE63/312,5-3-STD-15"
Descriere Motor de reducere
Cod intern 536532
Greutate 1
Specificații tehnice Un motor de curent continuu este unul de orice fel de mașini electrice rotative care transformă energia electrică de curent continuu în energie mecanică. Cele mai frecvente tipuri se bazează pe forțele produse de câmpurile magnetice. Un motor cu role de curent continuu este un motor electric în care un câmp magnetic generează energie mecanică prin deplasarea unei role rotative. Acest tip de motor este ideal pentru multe aplicații cu cerințe diferite de viteză și cuplu. Motoarele cu role de curent continuu sunt un motor electric în care un câmp magnetic deplasează o bobină rotativă prin interacțiunea unei surse magnetice, cum ar fi un magnet polar sau o bobină de câmp magnetic. Când bobina se află într-un câmp magnetic, un curent electric produce un câmp magnetic în mișcare. Acest câmp magnetic produce cuplu pe un arbore rotativ pe o suprafață de frecare.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Siboni - RE63/312,5-3-STD-15" Motor de reducere , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare