439473 - Tox România Vânzări

Marca Tox
Produs 439473
Cod intern 4670668
Specificații tehnice TOX FinePress cap levier genunchi PHKL 013.060.002 complet cap de comutare pentru presă pneumatică cu reglare manuală, Fabricat din oțel turnat de înaltă calitate, cu ghid precis al berbecului prin unitate cu bilă recirculantă cu bloc de ghidare și șină de ghidare. - cursa max. 6 mm - forta maxima de presare 13,5 kN. - cursa de livrare necesara manual 54 mm - potrivit pentru rame de presare tip PGL 025.000 si tip PGW 025.000 - Reglare de precizie pentru UT integrată în capul de presare. - forțe de retragere reglabile infinit datorită pneumatice Cilindru de retragere. - protectie foarte eficienta pentru reglarea fina impotriva dezlegarii neintentionate Cap de presare integrat. - cifre optimizate pentru consumul de aer - Montare manetă manuală, livrare standard pe dreapta. Opțional, fără probleme Este posibilă montarea pe stânga. Datele tehnice și gama completă de accesorii pot fi găsite în broșura TOX FinePress.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Tox - 439473 , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Contactați-ne pentru solicitare