LV/E-S2-400-M12-A-S-S-N-N-1-A-1-A-1-0-0-A-0 - Giacomello România Vânzări

Marca F.lli Giacomello
Produs LV/E-S2-400-M12-A-S-S-N-N-1-A-1-A-1-0-0-A-0
Descriere Niveluri vizuale cu senzori de poziție variabilă
Cod intern 532078
Greutate 1
Specificații tehnice Indicatorii de nivel vizual vă permit să verificați nivelul lichidului în mod clar și precis în orice moment. Principiul utilizat este acela al vaselor comunicante: lichidul trece prin indicatorul de nivel cu ajutorul unor șuruburi goale, indicând utilizatorului punctul exact din interiorul rezervorului. Printr-o gamă completă de componente, indicatorii noștri de nivel pot satisface cele mai particulare nevoi, la un cost limitat. Indicatorii de nivel pot fi echipați cu robinete care opresc fluxul de lichid din rezervor către indicator.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul F.lli Giacomello - LV/E-S2-400-M12-A-S-S-N-N-1-A-1-A-1-0-0-A-0 Niveluri vizuale cu senzori de poziție variabilă , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare