GBK 050.2B / 47 - AW - Guntner România Vânzări

Marca Guntner
Produs GBK 050.2B / 47 - AW
Descriere Baterie cu aripioare
Cod intern 4843567
Specificații tehnice Baterie cu aripioare echipată cu sistemul exclusiv și fiabil de susținere a tubului bateriei plutitoare, care permite expansiunea termică liberă, a limitat atât vibrațiile radiale, cât și cele axiale, fără a provoca ruperea tuburilor la cadrul suport. presiune de proiectare 32 bar bazin realizat fără punți termice, pentru a evita condensul în exterior decongelare aer ventilatoare electrice diametru de presare 500 mm tensiune 230/1/50 Tehnologia motoarelor de curent alternativ de înaltă eficiență, în conformitate cu directivele ErP privind eficiența energetică dulap aluminiu magneziu, vopsit RAL 9003 agentul frigorific R448A, puterea de 40 kw pe unitate și temperatura de evaporare la +2 °C.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Guntner - GBK 050.2B / 47 - AW Baterie cu aripioare , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare