CS-5100 - Coiltek România Vânzări

Marca Coiltek
Produs CS-5100
Descriere SENZOR
Cod intern 240861
Greutate 1
Specificații tehnice Beneficii: Configurare super-ușoară: durează doar câteva secunde. Setarea butonului de apăsare sau prin USB cu computer. Funcționează cu multe tipuri diferite de materiale: metale, extrudări din plastic, cauciuc, produse din plasă, țesături etc. Montare simplă cu două șuruburi pe suportul sau cadrul existent. Flexibil: Poate fi utilizat foarte aproape de senzor, cu intervale de control de la 5 inci (125mm) la 70 inci. Folosind software-ul CSWin gratuit, intervalul de control poate fi la fel de mic ca 1 inch și la fel de mare ca 200 inch. Set de caracteristici utile: permite utilizatorului să adapteze controlul la aplicație. Configurări multiple de programe: Pot fi stocate până la șapte profiluri distincte de control al buclei presetate. Permite utilizarea instantanee a mai multor algoritmi de control al buclei adaptați, după cum este necesar. Opțiunea noastră 3CPO permite controlul rapid al operatorului asupra presetărilor. Două sau mai multe pot fi utilizate în imediata apropiere: Configurarea simplă multiplex elimină crosstalk.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Coiltek - CS-5100 SENZOR , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Aceleași produse ale lui Coiltek

Model 502

COMUTATOR DE NIVEL

CS-5100

SENZOR

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare