CSTN 40 - Ismet România Vânzări

Marca Ismet
Produs CSTN 40
Descriere Transformatoare
Cod intern 538068
Greutate 1
Specificații tehnice Putere: 40.00VA PURIZA: 230V +/- 5% USSEC: 24V Transformator de siguranță monofazat I.SEC: 1.7A Dimensiune: EJ 78a/27.5 Înfășurare: separată Tip de protecție: IP 00 Clasa de protecție: Am pregătit Tensiunea de încercare: 4 kV Standarde: conform VDE 0570 T2-6, EN 60085 și prin acord între client și furnizor Temperatura mediului ambiant: la 40/B Frecventa: 50/60 Hz Marca de certificare: Marca de recunoaștere C-UL Conector PRI: terminale cu conexiune cu șurub Conector SEC: Terminale cu conexiune cu șurub staționar, cu placa de baza, potrivit pentru instalare până la clasa de protecție IP 20, Transformator impregnat prin imersie.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul Ismet - CSTN 40 Transformatoare , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Aceleași produse ale lui Ismet

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare