78.4.3030.F 27 - EBM Papst România Vânzări

Marca EBM Papst
Produs 78.4.3030.F 27
Descriere motor AC cu stâlpi umbriți
Cod intern 4887844
Specificații tehnice Raportul i = 315,7 Comanda nr. PE 78.4.3030.F 27 De zeci de ani, ebm-papst este furnizorul de sisteme pentru motoare mici și industriale - fie că este vorba de soluții modulare flexibile sau soluții personalizate de serie mare. Acestea variază de la motoare AC și DC și acționări comutate electronic ca motoare cu rotor extern sau intern, până la sisteme complete de acționare cu transmisie, senzori și electronice de operare. Cele mai importante componente ale unei soluții de acționare sunt motorul, electronica de control și transmisia.

Va rugam sa ne contactati pentru a comanda pentru a oferi cel mai bun pret si timp de livrare pentru modelul EBM Papst - 78.4.3030.F 27 motor AC cu stâlpi umbriți , de asemenea, puteti sa va interesati si de un alt model. Putem oferi cel mai bun preț și timp de livrare cu o rețea de distribuție a produselor în România . Vindem numai produse originale și noi

Compania noastră nu este un distribuitor autorizat. Toate drepturile sunt rezervate de către producători și partenerii lor oficiali.

Alte mărci de categorie

Contactați-ne pentru solicitare